Nur-Sultan
Мiнск
Вход
Регистрация
Забыли пароль?
Новости
Оферты Коммерция Инвестиции
Индустриальный парк в Беларуси
Товары из Беларуси
ЕАЭС
Бизнес
Транспорт
Образование
Культура
Белорусские центры
Тесты
Главная
> >
Чацвер 26 снежня 2024 г.
Сегодня
Ханука.חֲנֻכָּה *
Скоро
Ханука.חֲנֻכָּה *
Подпишитесь на нашу рассылку
Подпишитесь на нашу рассылку
E-mail
Какую информацию Вы хотите получать?
Все
Новости
Анонсы и пресс-релизы
Мероприятия
Белорусские товары
↑ Свернуть
Популярные метки
Верхаўляны
Терроризм
Белорусская антарктическая станция
Акцябрскі
Год культуры
Цярэспаль
Экспорт пенсий
Квадробинг
Абчак
Чемпионат мира
Славянский мир
Беларусы ў свеце
Выставка
Год качества
Дамачава
Камарын
Мясата
Независимость
Заляшаны
Макараўцы
Нясвіж
Друцк
Нефтепровод
Заронава
Малыя Ляды
Вставить в блог
Скопируйте следующий код для вставки в Ваш блог
Пра гэта паведаміў журналістам дырэктар Навукова-практычнага цэнтра па харчаванні Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі Зянон Лоўкіс у Прэс-цэнтры Дома прэсы. Айчынная сістэма кантролю якасці прадуктаў харчавання і сыравіны ўключае ў сябе чатыры складнікі: распрацоўка стандартаў, выпрабаванне, сертыфікацыя і дэгустацыя.
Ссылка на источник:
Копировать
Отмена
Контакты
Законодательство
Наши баннеры
Добавить в избранное
Полезные ссылки
О проекте
© 2006-2010 SF7.
Разработка сайта:
веб-студия
творческой группы "Весна".
Сделано Весной