Nur-Sultan
Мiнск
Вход
Регистрация
Забыли пароль?
Новости
Оферты Коммерция Инвестиции
Индустриальный парк в Беларуси
Товары из Беларуси
ЕАЭС
Бизнес
Транспорт
Образование
Культура
Белорусские центры
Тесты
Главная
> >
Панядзелак 07 ліпеня 2025 г.
Сегодня
День работников налоговых органов Республики Беларусь *
Скоро
Narodowy Dzień Pamięci Ofiar Ludobójstwa
Подпишитесь на нашу рассылку
Подпишитесь на нашу рассылку
E-mail
Какую информацию Вы хотите получать?
Все
Новости
Анонсы и пресс-релизы
Мероприятия
Белорусские товары
↑ Свернуть
Популярные метки
Альманы
Безработица
Алкоголь
Коронавирус
Глыбоцкае
Забер
Цветные революции
Камарын
Супербактерия
Астрашыцкі Гарадок
Глобальное потепление
Дети Азии
Украина
Индия
Пасведчанне суайчынніка
Жукевічы
Пружаны
Грыгораўшчына
Заляшаны
Малая родина
Сувалкі
Дамброўка
Год благоустройства
Интервью
Антарктида
Вставить в блог
Скопируйте следующий код для вставки в Ваш блог
Пра гэта паведаміў журналістам дырэктар Навукова-практычнага цэнтра па харчаванні Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі Зянон Лоўкіс у Прэс-цэнтры Дома прэсы. Айчынная сістэма кантролю якасці прадуктаў харчавання і сыравіны ўключае ў сябе чатыры складнікі: распрацоўка стандартаў, выпрабаванне, сертыфікацыя і дэгустацыя.
Ссылка на источник:
Копировать
Отмена
Контакты
Законодательство
Наши баннеры
Добавить в избранное
Полезные ссылки
О проекте
© 2006-2010 SF7.
Разработка сайта:
веб-студия
творческой группы "Весна".
Сделано Весной