Nur-Sultan
Мiнск
Вход
Регистрация
Забыли пароль?
Новости
Оферты Коммерция Инвестиции
Индустриальный парк в Беларуси
Товары из Беларуси
ЕАЭС
Бизнес
Транспорт
Образование
Культура
Белорусские центры
Тесты
Главная
>
Пятніца 15 лістапада 2024 г.
Сегодня
День национальной валюты Республики Казахстан
Скоро
Международный день отказа от курения *
Подпишитесь на нашу рассылку
Подпишитесь на нашу рассылку
E-mail
Какую информацию Вы хотите получать?
Все
Новости
Анонсы и пресс-релизы
Мероприятия
Белорусские товары
↑ Свернуть
Популярные метки
Декрет №8
Магнитная буря
Безопасность движения
Биолаборатории
Докшыцы
Мачулішчы
Польша
Пожары
Фаніпаль
Мёры
Шапуры
Капані
Беласток
Жорнаўка
Беспорядки
Скідзель
Хоцімск
Чонкі
Пружаны
Навагрудак
Глобальное потепление
Петрыкаў
Фейки
Кубок Европы
Игры БРИКС
Вставить в блог
Скопируйте следующий код для вставки в Ваш блог
Інгрэдыенты:
500 грамаў свіной кішкі (лепш за ўсё тонкай), 3 кілаграмы бульбы, 200 грамаў вэнджанай грудзінкі, адна цыбуліна, каля шклянкі мукі, адно яйка, тлушч для бляхі.
Выраб:
Кішку акуратна абмыць з невялікай колькасцю солі. Цыбулю і парэзаную грудзінку засмажыць на патэльні. Да пачышчанай бульбы дадаць палову грудзінкі з цыбуляй, муку, яйка, прыправіць соллю і перцам на смак. Напоўніць кішку масай, пакласці на памазаны тлушчам бляху. Пракалоць кішку зубачысткай (прыблізна праз кожныя 5 сантыметраў). Запякаць у духоўцы каля адной гадзіны пры тэмпературы 150 градусаў.
Звязда
Ссылка на источник:
Бульбяная кішка па-падляску
Копировать
Отмена
Контакты
Законодательство
Наши баннеры
Добавить в избранное
Полезные ссылки
О проекте
© 2006-2010 SF7.
Разработка сайта:
веб-студия
творческой группы "Весна".
Сделано Весной