Nur-Sultan
Мiнск
Вход
Регистрация
Забыли пароль?
Новости
Оферты Коммерция Инвестиции
Индустриальный парк в Беларуси
Товары из Беларуси
ЕАЭС
Бизнес
Транспорт
Образование
Культура
Белорусские центры
Тесты
Главная
>
Чацвер 09 траўня 2024 г.
Сегодня
День Победы
Скоро
Ярылавіца
Подпишитесь на нашу рассылку
Подпишитесь на нашу рассылку
E-mail
Какую информацию Вы хотите получать?
Все
Новости
Анонсы и пресс-релизы
Мероприятия
Белорусские товары
↑ Свернуть
Популярные метки
Куфэрак здароўя
Биолаборатории
Конституция
Электробус
Пластик
БелБиоград
Пандемия
Сувалкі
Умный город
Пружаны
Эпидемия
Ружаны
Нефтепровод
Аўгустоўскі канал
Гуманитарная помощь
Конкурс
Дефляция
Маларыта
Мясата
Ковидный паспорт
Севасцьянавічы
Закозель
Доллар
Emil Czeczko
Маркавічы
Вставить в блог
Скопируйте следующий код для вставки в Ваш блог
Інгрэдыенты:
500 грамаў свіной кішкі (лепш за ўсё тонкай), 3 кілаграмы бульбы, 200 грамаў вэнджанай грудзінкі, адна цыбуліна, каля шклянкі мукі, адно яйка, тлушч для бляхі.
Выраб:
Кішку акуратна абмыць з невялікай колькасцю солі. Цыбулю і парэзаную грудзінку засмажыць на патэльні. Да пачышчанай бульбы дадаць палову грудзінкі з цыбуляй, муку, яйка, прыправіць соллю і перцам на смак. Напоўніць кішку масай, пакласці на памазаны тлушчам бляху. Пракалоць кішку зубачысткай (прыблізна праз кожныя 5 сантыметраў). Запякаць у духоўцы каля адной гадзіны пры тэмпературы 150 градусаў.
Звязда
Ссылка на источник:
Бульбяная кішка па-падляску
Копировать
Отмена
Контакты
Законодательство
Наши баннеры
Добавить в избранное
Полезные ссылки
О проекте
© 2006-2010 SF7.
Разработка сайта:
веб-студия
творческой группы "Весна".
Сделано Весной