Nur-Sultan
Мiнск
Вход
Регистрация
Забыли пароль?
Новости
Оферты Коммерция Инвестиции
Индустриальный парк в Беларуси
Товары из Беларуси
ЕАЭС
Бизнес
Транспорт
Образование
Культура
Белорусские центры
Тесты
Главная
> >
Чацвер 30 студзеня 2025 г.
Скоро
Грамніцы
Подпишитесь на нашу рассылку
Подпишитесь на нашу рассылку
E-mail
Какую информацию Вы хотите получать?
Все
Новости
Анонсы и пресс-релизы
Мероприятия
Белорусские товары
↑ Свернуть
Популярные метки
Драмлёва
Санкции
Год качества
Друйск
Made in Belarus
Инновации
Слуцк
Кинематограф
Дистанционное обучение
Год благоустройства
Дети Азии
Дефляция
Катаклизм
Морына
Рымдзюны
Дзень беларускага пісьменства
Беспорядки
Belarus.The Taste of Nature
Лепель
Падлессе-Радваніцкае
Чемпионат Европы
Безопасность движения
Робот
Ярмарка вакансий
Таможенные правила
Вставить в блог
Скопируйте следующий код для вставки в Ваш блог
Калі параўноўваць цяперашнюю доктарскую каўбасу з ранейшай, то можна сказаць, што ў вытворцаў "у цэлым атрымліваецца прадукт ідэнтычнай якасці". Пра гэта 22 ліпеня на прэс-канферэнцыі ў Мінску заявіла загадчыца сектара стандартызацыі мясной галіны РУП "Інстытут мяса-малочнай прамысловасці" Таццяна Дзёмчына.
Ссылка на источник:
Копировать
Отмена
Контакты
Законодательство
Наши баннеры
Добавить в избранное
Полезные ссылки
О проекте
© 2006-2010 SF7.
Разработка сайта:
веб-студия
творческой группы "Весна".
Сделано Весной